Bemutatkozás

A Niagara Carwash Kft. www.niagaracarwash.hu 2006 februárjában alakult. A későbbiek folyamán autókozmetikai műhellyel bővültünk, ahol minőségi kárpittisztítást és profi szintű autópolírozást végzünk. Majd új tevékenységi körünkbe bőrbútorok valamint bőr autó kárpitok tisztítása, felújítása, bőr festése, javítása, bőrápoló és tisztítószerek forgalmazása tartozik. Amelyet a Németországi Leder Centrum által forgalmazott gyári festékekkel tisztító és ápoló szerekkel, gyári technológiával végzünk. Ismereteinket nemcsak munkáink végzése során összegyűjtött szakmai tapasztalatainkkal, hanem profi szakemberek segítségével is gyarapítottuk.

Cégünk tudatosan a piaci igényeket, változásokat figyelembe véve építi és fejleszti folyamatosan szolgáltatásait, a gazdaságosság és a megrendelői igények ismeretében. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára olyan szolgáltatást nyújtsunk, amelyek az igényeiknek a leginkább megfelelnek. Remélem Ön is elégedett lesz velünk és megtisztel bizalmával.

Ki szeretné tisztíttatni autója kárpitját? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Keressen fel minket elérhetőségeinken, ha bármi kérdése van!

FIGYELEM!
BŐR AUTÓKÁRPITOKAT, EREDETI GYÁRI SZÍNNEL ÚJÍTUNK FEL.

Ha a bőr: helyenként kifakult, kirepedezett a karfa, a vezető ülés, vagy egy-egy ülőfelület, kikopva, elzsírosodva, elkoszolódva kiégett, kiszakadt, összefirkálták színe már nem illik az adott környezetbe, vagy csak egyszerűen megunta Nem kell megválnia tőle, párnákkal, takarókkal eltakarni a sérüléseket, esetleg kényszer megoldásként más oda nem illő bőrrel áthúzatni.

Kifakult, kirepedezett a bőr az autójában?

Szeretné az eredeti színében látni az autó kárpitját?

Bátran keressen fel minket elérhetőségeinken!

AUTÓBŐR NEM PROBLÉMA, NIAGARA MEGOLDJA!
VAN MEGOLDÁS. MENTSE BŐRÉT.

Rendszeres, szakszerű bőrtisztítással, bőrápolással sokáig megőrizhető a bőr minősége, tartóssága!

Ingyenes szaktanácsadás, bőrápolással, bőrtisztítással, bőrfelújítással, bőrfestéssel kapcsolatban
Telefonon 06/70-432-2761 vagy e-mailben: autoborfestes.zelenaktibor@gmail.com

Kérném, hogy email érdeklődés esetén, telefonos elérhetőséget is írjanak az email üzenetbe!

 

További oldalak: www.autoberles-budapest.hu | www.vonohorog.hu | www.luxurylimousine.hu | www.autoriasztoshop.hu