Linkek

origami bikini

Origami Bikini webshop, Origami Bikini webáruház

Az ismert Origami Bikini fürdőruhák megvásárolhatóak bikini-furdoruha.hu webáruházunkban.
Origami bikini üzletünk Hódmezővásárhelyen található, ahol a bikinik mellett fehérneműket is árusítunk, illetve az Origami gyártó egyéb termékeit, mint például strandruhák, férfi shortok vagy az Origami-Kids kollekció.

15 éve az elsők közt kezdtük árulni az Origami Bikiniket, melyeket 70B mérettől egészen 95D méretig az Origami-Bikini Kft. gyártja. Ámor Fehérnemű Üzletünket 34 éve nyitottuk, ez alatt sok-sok szakmai tapasztalatot sikerült szereznünk vásárlónk és megrendelőink legnagyobb örömére. Origami-Bikini Viszonteladói Webáruházunkat 7 éve üzemeltetjük sikeresen.

Bók redőny gyártás, szerelés és redőnyjavításredőnyjavítás redőny gyártás szerelés árnyékolástechnika

Fő profilunk az árnyékolástechnika, a különböző típusú redőnyök gyártása és szerelése mellett a redőnyjavítás, redőny szerelés. Műanyag, alu, motoros redőny és elektromos redőny szerelés, redőnyjavítás minőségi redőny alkatrészekkel, rövid határidővel, megbízhatóan, garanciával. A redőny gyártás során a magas minőség és az időtálló, precíz összeszerelés az elsődleges szempont. Kiemelt figyelmet fordítunk a kiváló minőségű árnyékolástechnikai termékek gyártására, forgalmazására, így a különböző típusú redőny, reluxa, roletta, napellenző szerelését szakembereink magas színvonalon látják el. Kiemelkedő profiljaink a hőszigetelt alumínium redőny, műanyag redőny, vakolható tokos redőny, belső tokos “rátétes” redőny készítése, valamint redőny javítást is vállalunk.
Az árnyékolástechnikában többféle megoldást kínálunk: redőny, reluxa, roletta, napellenző, roló. Vállalkozásunk fő profilja árnyékolástechnikai termékek gyártása és forgalmazása, valamint műanyag nyílászárók: bejárati, beltéri ajtó, műanyag hőszigetelt ablakok, szerelése, forgalmazása. A kizárólag minőségi árnyékolókat szakképzett, tapasztalt szakembereink szerelik fel. Az árnyékolókra és a szerelésre 1 év teljes körű garanciát biztosítunk. A redőnyjavítás kapcsán legtöbbször a gurtni szakadása és cseréje, illetve redőny zsinór cseréje esedékes. Redőnyjavítás kérésében keresse a Bók Redőny csapatát bizalommal!

Társasház kezelés és közös képviselettársasházkezelés közös képviselet

Társasházkezelés szakértelemmel a Lak-Hatás Társasházkezelő Irodától. Ha elégedetlen közös képviselőjével vagy folyamatosan romlik a társasház állaga, nem történik semmi vagy átláthatatlan a pénzügyi helyzet, bízzon meg bennünket bizalommal a társasház kezeléssel, mivel cégünk dolgozói több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a társasházkezelés területén. Végzettségeink: társasházkezelő, ingatlankezelő, mérlegképes könyvelő, ingatlanközvetítő – értékbecslő.
Fő tevékenységeink társasházak, ingatlanok kezelése, közös képviselet teljes körű ellátása Budapest egész területén. A kezelésünk alatt álló társasházak tulajdonosai részére 24 órás telefonos ügyeletet biztosítunk, a felmerült műszaki hibák elhárítását annak súlyosságától függően kezdjük meg. Ügyfélfogadást tulajdonosi igény szerint a társasházban is tartunk. Társasházkezelési akciónk keretében az első két havi kezelési díjat elengedjük.

köszönetajándék, köszönő ajándékKöszönetajándék a Pimpernel Weddingstől

Három az egyben poháralátét, mely ültetőkártya, köszönőkártya és köszönetajándék egyben.
Folyamatosan bővülő köszönetajándék termékeinket megtaláljátok a Pimpernel weboldalán.
Ültetőkártyára minden esküvőn szükség van és egyre többen adnak valami apró, de mégis egyedi és személyre szabott ajándékot a vendégeiknek. Nemcsak az esküvőn töltheti be az ültetőkártya és a köszönetajándék szerepét, hanem az esküvő után is használható. A vendégek garantáltan hazaviszik magukkal, és később használni is fogják poháralátétként. A három az egyben poháralátét Ötletes, praktikus, személyes, mindamellett költséghatékony és valóban egyedi.

Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető.

Eneos, Mobil, Mobil1 motorolaj

Eneos Premium Hyper motorolaj: Eneos 5W30 Premium Hyper Multi szintetikus motorolaj tulajdonságai: prémium kategória,a Japán, Koreai, Amerikai autók számára
A benzin és diesel üzemű motorokhoz egyaránt használható. Használata optimális motorvédelmet biztosít, LPG gáz üzemű motorokhoz is alkalmazható. ENEOS Premium Ultra motorolaj. Eneos 0W-20 Premium Ultra motorolaj tulajdonságai: környezetbarát. Használata üzemanyag megtakarítást eredményezhet. Kizárólag benzin üzemű motorokhoz ajánlott. Az alacsony viszkozitás miatt kis mértékű súrlódási veszteség keletkezik, ez csökkenti a motor kopását. Eneos Sustina motorolaj 5W40 tulajdonságai:a legkorszerűbb diesel és benzines motorokhoz ajánlott, az egyik legstabilabb viszkozitású olaj, extra hosszú csereperiódust biztosít.

Mobil 1 olaj , MOBIL 1 ESP motorolaj FORMULA 5W-30 tulajdonságai: Használható valamennyi korszerű motorban, de különösen a legújabb személygépkocsik, furgonok és könnyű tehergépkocsik nagy teljesítményű benzin- és dízelmotorjaiba ajánljuk. Kiváló teljesítményt és védelmet biztosít a motornak. Meghosszabbítja a kipufogórendszerek élettartamát és fenntartja hatékonyságukat mind dízel-, mind benzinüzemű gépkocsik esetében. Összetétele révén tökéletesen kompatibilis mind a legújabb konstrukciójú dízel részecskeszűrőkkel, mind a legkorszerűbb katalizátorokkal. Üzemanyag-takarékos üzemeltetést biztosít, alacsony hamutartalom, alacsony kén-és foszfortartalom. Az aktív tisztító komponensek csökkentik az iszapképződést és a lerakódásokat, és hosszú ideig tisztán tartják a motort. Lassabban öregedő olaj, meghosszabbított olajcsereintervallumokat tesz lehetővé. Mobil Super 2000 motorolaj: MOBIL SUPER 2000 X1 10W-40 többfokozatú rész-szintetikus személygépkocsi motorolaj tulajdonságai: Megfelel a korszerű benzin- és dízelmotoros autók támasztotta legmagasabb követelményeknek. Hagyományos és szintetikus alapolajok és gondosan összeállított adalékcsomag egyedülálló kombinációjával tisztább motort és jobb védelmet biztosít, mint a hagyományos ásványi motorolajok. A szintetikus komponens minden téren javítja az olaj teljesítményét. Kiváló oxidációs és termikus stabilitás, csökkenti a lerakódásokat és a káros iszapképződést a motor forró részein. Kiváló kopásgátló hatás, csökkenti a kopást, ezáltal a karbantartási költségeket is. Meghosszabbítja a motor élettartamát, megbízható üzemmenetet biztosít. Különösen ajánlott nagy teljesítményű, turbófeltöltésű benzin- és dízelmotorokhoz, de régebbi szívómotorokhoz is használható. Mobil Super 3000 motorolaj: A Mobil Super 3000 XE 5W-30 szintetikus alapú motorolaj tulajdonságai: Nagy teljesítményű dízel motorolaj. Elsősorban a Volkswagen szivattyúfúvókás befecskendezővel (PD TDI) szerelt dízelmotorjaihoz készült, ahol a VW 505 01 specifikációnak megfelelő olaj használata kötelező. Minden vezetési stílushoz használható, a gyakori megállással járó városi közlekedéstől a nagy sebességű autópályán haladásig. Alacsony viszkozitása hideg időben indításnál is gyors olajfolyást, ezáltal maximális védelmet biztosít a motor számára. Szintetikus alapú összetétele révén magas hőmérsékleten is kiváló teljesítményt és védelmet nyújt. Korszerű összetétele révén gyorsan diszpergálja a dízelmotorokban képződő kormot, tisztán tartva ezzel a motort. Alacsony viszkozitása révén csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

érintésvédelemÉrintésvédelmi mérés

Az érintésvédelem mérése és felülvizsgálata után a minősítő irat az MSZ HD 60364, és az MSZ 2364 sz. szabvány [MSZ 172/1.sz. szabvány] előírásai szerint készül, amely tartalmazza az érintésvédelem részletes mérési jegyzőkönyvét, melynek érvényessége 3 év. A vizsgálatot a 10/2016. (IV. 5.) NGM  rendelet kötelezően írja elő. Az érintésvédelmi minősítő irat tartalmazza a részletes érintésvédelem mérési eredményeket. Az érintésvédelem célja annak megakadályozása, hogy a villamos hálózatok és berendezések akár rendeltetésszerű használatuk közben, akár meghibásodásuk miatt, akár véletlenül balesetet okozzanak.
Az érintésvédelem üzemszerűen feszültség alatt nem álló, de meghibásodás esetén feszültség alá kerülő vezető részek érintéséből származó balesetek elkerülésére szolgáló műszaki intézkedések összessége.
Az érintésvédelem más szóval: közvetett érintés elleni védelem, vagy az EN 61140 szabvány kifejezésével: hibavédelem.
Az érintésvédelem vizsgálatának alkalmával a létesítményben található elektromos készülékeket védelmi osztályok alapján különböztetjük meg.

karosszeriajavitas-autofenyezesAutófényezés – karosszériajavítás a Novacar műhelyében

Karosszériajavító és autófényező üzemünk szolgáltatásai: autófényezés, karosszériajavítás, szélvédőcsere, motorfényezés, autórestaurálás, autópolírozás, fényszóró polírozás, fényszórólakkozás, autókárpit tisztítás, autókárpit javítás.
Összetört, sérült autójának teljes körű biztosítási ügyintézését vállaljuk, amit ha szükséges karosszériajavító és autófényező műhelyünkbe is szállítunk. Szervizünk elsősorban olyan baleseti károkra szakosodott, melyek a 3-4 elemre kiterjedő sérülések rendkívül gyors karosszériajavítását célozza meg. Autófényező üzemünk előkészítő helysége egyedülálló adottságokkal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy 6-8 autóval egyidejűleg tudjunk foglalkozni, amíg a fényezőkamrában fújnak.

fagyipor, fagylaltpor, pudingpor, sütőporFagyiporok és sütőipari porkeverékek gyártója

Cégünk fagylaltporok, sütőipari porkeverékek, adalékanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Tejfagylaltpor, gyümölcs fagylaltpor, pudingpor, sütőpor is megtalálható kínálatunkban. Több, mint 20 éve vagyunk jelen fagylaltporok és cukrászati alapanyagok gyártásával és forgalmazásával a piacon. Tapasztalt termékfejlesztő csapatunk a standard termékek mellett a partnerek egyedi igényeit is kielégíti akár saját márkás megjelenéssel. Növekvő belföldi értékesítésünk mellett export piacunk is meghatározó, az egyes országok ízvilágát figyelembe véve sikereket érünk el.

darázsirtás rovarirtás rágcsálóirtásRovarirtás gyorsan, Budapest és körzetében

Szolgáltatási körünkbe tartozik: rovarirtás, szúnyogirtás, kártevőirtás, légyirtás, patkányirtás, rágcsálóirtás, csótányirtás, darázsirtás, egérirtás, galambmentesítés, ágyipoloskairtás. Vállaljuk lakások, családi- és társasházak, kis üzemek, HACCP rendszerben éttermek, élelmiszer gyártó és forgalmazó egységek, ipari parkok, közintézmények, bankok, kórházak, irodaépületek rovarirtását, kártevő mentesítését. A darázsirtás a darázsirtó szakemberek feladata, mert a darazsak veszélyesek. Nálunk a darázsirtás minden esetben garanciális, a darazsak egy kezelés után kipusztulnak.
Mi történik a poloskairtás során? Mivel az ágyi poloskák az alvó ember körül, az ágyban vagy a közvetlen közelében lévő bútorokban telepednek meg, ezért a fertőzött szobák kezelése a legfontosabb. A poloskairtás előtt minden esetben alapos helyszíni szemlét végzünk.
Budapest nagyobb vonzáskörzetében is végzünk darázsirtást és egyéb kártevő mentesítést azonnal, akár hétvégén is, garanciával, 33 év tapasztalattal!

adósságspirál bedőlt hitelek felmondott hitelekBedőlt hitelek, felmondott hitelek

Cégünk azért jött létre, hogy az adósságspirálba került családoknak keressünk és teremtsünk ésszerű megoldást életük újrarendezéséhez. Hitelkiváltó programunk azok számára nyújt megoldást, akik több, kedvezőtlen hitelt fizetnek és szeretnék a havi kiadásaikat csökkenteni.
Ha tudja fizetni a hitelt, de sok terhet jelent Önnek, akkor megoldást kínálunk a felhalmozódott terhekre. Ha nem tudja már fizetni hitelét, akkor megoldást nyújtunk a felmondott hitelekre.

 

lélekhang terápiaLélekhang terápia

Azoknak ajánljuk a terápiát, akik keresik az okokat, a miérteket és kíváncsiak a hogyanra. A lélekhang terápia módszere egy csodálatos lehetőség, hogy megtisztulj attól, ami Téged még újra és újra visszahúz. Segít kitisztítani lelkedből olyan lenyomatokat, melyek hátráltatnak utadon.

Lélekhang módszer – Filotás Mária által kifejlesztett szellemi termék. A lélekhang terápiát hasonlítják egy időutazáshoz, vagy hipnózishoz – de végig tudatodnál vagy, csupán ha becsukod a szemed, és elég érzékeny vagy, jöhetnek képek, élmények a múltadból.

Budapest XVI. kerületi autójavítóBp XVI. kerületi autójavító

Budapest XVI. kerületi autójavító üzemünk a kezdetektől foglalkozik autószereléssel, és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően sok elégedett ügyfél tér vissza hozzánk. Teljes körű autószerviz, kárrendezés, biztosítási ügyintézés, autófényezés, karosszériajavítás, autóvillamosság. Mindent egy helyen biztosítunk a Budapest XVI. kerületi autójavító műhelyünkben. Teljes körűen vállalja a kárügyintézést a Budapest XVI. kerületi autójavító a kárfelvételtől egészen a javítási folyamat befejezéséig. 16. kerületi szervizünk több biztosítóval is kapcsolatban áll.

autószerelés és karosszéria javítás BudapestenAutószerelés, karosszéria javítás Budapesten

Az autószerelés és karosszéria javítás Budapesten, szervizünk karosszériajavító műhelyében történik, ahol minőségi alapanyagokkal, alkatrészekkel, garanciával javítjuk gépjárművét. Autószerelési munkáinkat gyorsan, szakszerűen, rövid határidőkkel tudjuk vállalni! Karosszéria javítással kapcsolatban keressen bennünket bizalommal Budapesten, a XVI. kerületben!

Guna arckezelés, arcfiatalításGuna arckezelés, biolifting

A Guna arckezelés egy olyan kezelés, mely kollagén stimuláláson alapul és homeopátiás hatóanyagokat használunk. Ez az egyik legmodernebb kezelési módszer, mert megmarad az arckontúr, szép és természetes hatást kölcsönöz. Nem idegbénítás /botox/ hatáson alapul, természetes hatóanyagokat tartalmaz. A bőr regenerálódik, a ráncok kisimulnak. Kezeléseimet mikrotűs módszerrel végzem, vagyis a kezelendő területre különböző szúrástechnikákkal juttatom be a hatóanyagokat.